Няма продукти в количката.

Menu Категории
Предишната страница

доставка до цялата страна

До офисите на SPEEDY или до ваш адрес

Сигурно плащане

Плащане с кредитна карта или при доставка

Възможна отстъпка

Отстъпка за избрани продукти или периоди

100% сигурно пазаруване

14 дневен срок за връщане

Имате въпроси?

Вентилатор Lexical- стойка 60 W 16 инч

62,00 лв.

Store
0 out of 5
КОД: 1012663 Категории:
Вентилатор Lexical- стойка 60 ...

62,00 лв.

Налични са само 2

Нашият Вентилатор Lexical е перфектното решение за охлаждане и циркулация на въздуха във вашия дом или офис. Съчетавайки мощност, функционалност и елегантен дизайн, този вентилатор ще осигури комфорт през горещите дни.

Основни характеристики Вентилатор Lexical:

  • Висококачествено покритие за предпазна мрежа: Здравата и устойчива предпазна мрежа гарантира безопасността на потребителите и осигурява дълготрайна употреба.
  • 5 остриета: Аеродинамичните остриета осигуряват ефективно и равномерно разпределение на въздуха, за максимален комфорт и охлаждане.
  • Три скорости и бутон за изключване: Регулирайте лесно скоростта на вентилатора според вашите нужди, с три различни настройки и удобен бутон за изключване.
  • Телескопична стабилна стойка: Регулируемата телескопична стойка позволява лесно настройване на височината и осигурява стабилност по време на работа.
  • Мощен меден мотор 60W: Надеждният 60W меден мотор осигурява мощно и ефективно охлаждане, като същевременно работи тихо и икономично.
  • 16 инчов: С голям диаметър от 16 инча, вентилаторът осигурява широк обсег на действие, охлаждайки ефективно големи помещения.

С нашия вентилатор ще се насладите на свеж въздух и комфорт през цялото лято. Той е идеалното допълнение към всяко пространство, осигурявайки ефективно охлаждане и удобство с елегантен дизайн и лесна употреба.

Barcode :6986579700227

Тегло 5,2 кг
Размери 45 × 17 × 46 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Оставете първия коментар за “Вентилатор Lexical- стойка 60 W 16 инч”

Your email address will not be published. Required fields are marked

No more offers for this product!