Няма продукти в количката.

Menu Категории

доставка до цялата страна

До офисите на SPEEDY или до ваш адрес

Сигурно плащане

Плащане с кредитна карта или при доставка

Възможна отстъпка

Отстъпка за избрани продукти или периоди

100% сигурно пазаруване

14 дневен срок за връщане

Имате въпроси?

Чаршаф с ластик 180 х 200 + 25 Трико

18,00 лв.

КОД: 801544 Категории: ,
Чаршаф с ластик 180 х 200 + 25...

18,00 лв.

Опции

Запознайте се с нашата колекция от  чаршаф с ластик, изработени от памучна материя! Нашите продукти съчетават комфорт и качество, бъдейки създадени да направят вашето сънно изживяване перфектно. Материята от 100% памук е нежна към кожата и дишаща. Благодарение на ластичните краища, чаршафът се поставя лесно върху матрака, спестява време и винаги предоставя изчистен вид. С разнообразие от цветове и размери. Бъдете сигурни, че ще намерите подходящият продукт, който да допълни стила на вашата спалня.

Открийте нашата колекция от чаршаф с ластик на уебсайта ни и подобрете комфорта си за сън! Предлагаме идеални решения за всяко легло с разнообразие от цветове и размери. Нашите чаршафи са подходящи за употреба през всички сезони благодарение на мекотата на естествения памук и здравата им структура гарантира дълготрайност. Лесно ще откриете желания продукт в нашия уебсайт, където можете да направите сигурна покупка. Насладете се на обновяването на спалнята си с нашите качествени продукти и изгодни цени!

Памучните чаршафи са отличен избор за подобряване на качеството на съня и осигуряване на уютно сънно изживяване. Памукът е естествен материал, който е приятен към кожата и осигурява дишаща среда, като намалява изпотяването и предоставя по-комфортна обстановка за сън. Освен това памучните чаршафи имат мека текстура, която не дразни кожата и са подходящи за употреба през всички сезони. Здравата структура на памука гарантира дълготрайност на чаршафите, което позволява да се ползват с удоволствие за години. Памучните чаршафи са лесни за почистване в пералнята и се поддържат с лекота. Изборът на памучни чаршафи представлява прекрасен начин за осигуряване на здравословно, уютно и издръжливо сънно изживяване.

Произведено в Турция!

Показаната снимка може да се различава от действителните цветове!

Barcode 3800234801544

Моля разгледайте нашите други продукти за спално бельо.

Проверете най-близкия офис на Спиди оттук!

Тегло 1 кг
Размери 30 × 13 × 13 см
EAN

3800234801544

Бранд

DOMTEX

Размери (см)

180 x 200 +25 cm

Цвят

Зелена маслина, крем/екрю, Тъмно синьо

Материал

Памук, Трико

Максимална темпеатура за пране

50 °C

Детайли

Не използвайте белина

Отзиви

Все още няма отзиви.

Оставете първия коментар за “Чаршаф с ластик 180 х 200 + 25 Трико”

Your email address will not be published. Required fields are marked

No more offers for this product!